Behandeling van ziekte van Ménière, hoofdpijnklachten of leesproblemen

De medewerkers van Specsymmetry zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met:

Voorschrijven Utermöhlen-prismabril

Dokter Vente is een van de weinige artsen in Nederland die werken volgens de Utermöhlen-richtlijn en die een Utermöhlen-prismabril kunnen voorschrijven. Deze bril helpt mensen met duizeligheid van de ziekte van Ménière of leesproblemen, veroorzaakt door gestoorde oogcoördinatie, bij de vermindering van hun klachten.

Als tijdens een consult blijkt dat u de Utermöhlen-prismabril nodig heeft, dan schrijft dokter Vente hem aan u voor. Hij verkoopt de bril niet. Voor het aanschaffen van de bril kunt u met het recept van dokter Vente, terecht bij uw eigen opticien.

Hebt u last van duizeligheid, draaiduizeligheid, oorsuizen dat gepaard gaat met gehoorverlies, hardnekkige hoofdpijnklachten, of een probleem met lezen dat lijkt op dyslexie? Maak dan een afspraak voor een consult: 0172 49 56 66.

Dokter Vente neemt uitgebreid de tijd voor u om uw klachten te bespreken en met u een behandelplan te maken.

Wilt u weten of wij bij Specsymmetry iets voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op: 0172 49 56 66.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier.      

Second opinion

Ook als een andere arts bij u al de ziekte van Ménière, migraine of andere hoofdpijnklachten heeft vastgesteld, kunt u bij dokter Vente terecht voor een second opinion.

 

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.