Afspraak maken voor de behandeling van de ziekte van Ménière, hoofdpijnklachten of leesproblemen

Voor het maken van een afspraak kunt u onze praktijk telefonisch bereiken op:

 • dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 11.30 uur
 • telefoonnummer: +31 (0) 172 495 666

U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier. Dan nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

Uw eerste consult bij Specsymmetry

Bij het maken van de afspraak vragen we u de reden van uw komst, zodat we van te voren een indruk krijgen van uw klachten en de ernst ervan. Wij kunnen dan voldoende tijd voor u reserveren om u optimaal te helpen, vooral als u meerdere onderwerpen wilt bespreken.

Als u nog niet eerder bij onze praktijk bent geweest, vragen we u tijdens het telefoongesprek naar uw persoonlijke gegevens.

U kunt zich ook via het inschrijfformulier bij ons aanmelden. We nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

unnamed

Bril, contactlenzen en kledingadvies

 • Draagt u een bril?
  Neem dan het laatste brilrecept mee naar het consult. U kunt dit brilrecept eventueel opvragen bij uw opticien.
 • Draagt u contactlenzen?
  Wilt u, indien mogelijk, deze dan niet meer te dragen in de drie weken voorafgaand aan het onderzoek?
  Dit geldt niet voor mensen die een afspraak maken om hun hoofdpijnklachten te laten onderzoeken.
 • Kledingadvies voor het consult
  Tijdens het consult krijgt u het verzoek een looptest te doen. Het is daarom raadzaam om dan makkelijk zittende schoenen te dragen en liever geen hoge hakken.

Bent u verhinderd?

Indien u onverhoopt verhinderd bent, dient u dit minimaal 48 uur van tevoren aan ons door te geven. U kunt dit telefonisch doen of per e-mail naar info@specsymmetry.nl.

Als wij geen bericht van verhindering ontvangen, zijn we genoodzaakt de consultkosten aan u in rekening te brengen.

Heeft u een vraag over uw consult bij ons?  Neem dan direct telefonisch contact op: 0172 49 56 66.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier 

 • 16 jaar geen last van duizeligheid

  In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

 • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

  Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

 • De prismabril maakt het wat rustiger

  Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.