Eerste consult voor de behandeling van de ziekte van Ménière, hoofdpijnklachten of leesproblemen

Uw verhaal is heel belangrijk voor het stellen van de juiste diagnose en het bepalen van een goede behandeling van uw klachten. Of het nu gaat om de behandeling van de ziekte van Ménière, hoofdpijnklachten of leesproblemen. Tijdens het eerste consult zal dokter Vente daarom met u over uw klachten en uw voorgeschiedenis praten, en u een aantal vragen stellen.

Om een goede diagnose te kunnen stellen is het vervolgens nodig een aantal onderzoeken te doen. Als uw klachten de ziekte van Ménière betreffen, dan behoort een korte looptest tot deze onderzoeken. Voor deze test is het noodzakelijk dat u tijdens het consult makkelijk zittende schoenen draagt, zonder hoge hakken.

Op basis van uw verhaal en de uitkomsten van de onderzoeken stelt dokter Vente de diagnose en maakt hij samen met u een behandelplan.

Indien nodig verwijst hij u door naar een specialist in zijn landelijk netwerk van artsen en andere zorgverleners. Hij werkt onder meer samen met KNO-artsen, neurologen, psychologen, optometristen, opticiens, arbo-artsen en revalidatieartsen.

Wilt u weten of wij bij Specsymmetry iets voor u kunnen betekenen? Neem dan direct telefonisch contact op: 0172 49 56 66.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.