Vervolg consult voor de behandeling van de ziekte van Ménière, hoofdpijnklachten of leesproblemen

Tijdens het eerste consult heeft dokter Vente u onderzocht en geconstateerd wat de reden van uw klachten is. In overleg met u heeft hij u een behandeling voorgeschreven die past bij uw situatie.

De vervolgconsulten zijn bedoeld om na te gaan of u voldoende baat heeft bij de gekozen behandeling. Daarom zal dokter Vente tijdens een vervolgconsult met u bespreken hoe het met u gaat en hoe u de behandeling ervaart. Als het nodig mocht zijn, past hij, in overleg met u, de behandeling aan.

Als u voor de ziekte van Ménière of voor de behandeling van leesproblemen, een Utermöhlen-prismabril voorgeschreven heeft gekregen, zal een vervolgconsult iedere twee jaar plaatsvinden. Dit is nodig om te controleren of de bril nog voldoende effectief is. U krijgt voor deze controle vanzelf een uitnodiging.

Wilt u weten of wij u bij uw klachten kunnen helpen? Neem dan direct telefonisch contact op: 0172 49 56 66.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier 

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.