Zeer tevreden met prismabril

Na lange tijd getergd te zijn door ernstige aanvallen van de ziekte van Ménière was mijn sociale leven gereduceerd tot nul. Via via en dankzij mijn KNO-chirurg ben ik bij dr. Vente terecht gekomen. Dokter Vente heeft na onderzoek een brilrecept opgesteld voor een prismabril, dat door mijn eigen opticien is uitgevoerd. Vanaf de eerste dag dat ik de bril draag gaat het beter en zijn de aanvallen achterwege gebleven. Ik neem nu nog maar 1 betahistine tablet 16 mg per dag. Ik draag de bril al zeker 7 jaar en ben zeer tevreden. De Ménière is geen barrière meer. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.