Symptomen diverse vormen van hoofdpijn

Wilt u weten wat de symptomen zijn van de diverse vormen van hoofdpijn, zoals migraine, clusterhoofdpijn en spanningshoofdpijn ?

Klik dan op een van de onderstaande links. Als de omschrijving van de symptomen overeen komt met uw klachten, dan kan dokter Vente u wellicht helpen met de juiste behandeling.

 

Wilt u weten of wij bij Specsymmetry iets voor u kunnen betekenen? Neem dan direct telefonisch contact op: 0172 49 56 66.

Wilt u een afspraak maken? Klik hier     

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.