Mijn leven werd weer leefbaar

Na een periode van doofheid werd ik plotseling overvallen door aanvallen van duizeligheid. Na vele bezoeken aan mijn huisarts en uiteindelijk de kno-arts, kon stelde deze de diagnose ziekte van Ménière. Ik moest ermee leren leven.

De aanvallen namen kort hierna alleen maar toe met daarbij braken en diarree.

Prismabril

Na een periode van zoekwerk kwam ik in contact met dr. Vente. Ik kreeg van hem een prismabril voorgeschreven en ongelooflijk maar waar, binnen enkele weken voelde ik al resultaat. Met de toepassing van de tips om mijn levenswijze aan te passen en bij een aanval de focus op één punt te richten, kon ik de aanvallen zelfs beïnvloeden en af laten nemen.

Mijn leven werd weer leefbaar (zowel mijn werk leven als mijn sociale leven) en ik ben daar dr. Vente tot op de dag van vandaag nog altijd dankbaar voor.

Momenteel ben ik weer zo in balans dat ik geen bril meer nodig heb en in deze fase heb ik, naast eenzijdige doofheid, alleen nog last van kleine verstoringen van het evenwicht. Eigenlijk het benoemen niet waard.

Daarnaast is van belang te melden dat ik bij het bezoek aan dr. Vente voor het eerst het gevoel had gehoord te worden. Dat had een zeer gunstig effect op mijn psychisch welbevinden.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

  • 16 jaar geen last van duizeligheid

    In januari 1995 is bij mij de ziekte van Ménière geconstateerd. Medicijnen hielpen niet. In hetzelfde jaar heeft Dr. Vente mij een Utermöhlen prismabril aangemeten en daarna heb ik bijna 16 jaar (en 4 controles) geen last meer gehad van duizeligheid!

  • Onze dochter is een stuk vrolijker geworden

    Op basis van verschillende leestests, en uw onderbouwing voor “de prismabril van Utermöhlen”, heeft mijn dochter op school meer tijd gekregen voor het maken van proefwerken en repetities. Dit is een succes, omdat ze deze toetsen nu af kan maken binnen de ruimere tijd en zo kan laten zien wat ze weet.

  • De prismabril maakt het wat rustiger

    Onlangs heeft u onze zoon gezien vanwege hoofdpijn en duizeligheidsklachten. U heeft toen geconstateerd dat hij niet de ziekte van Ménière heeft. U heeft een recept voor een prismabril geschreven waarmee hij zijn zicht kan optimaliseren. Daarmee spaart hij zijn energie en verlaagt zo de druk op nog meer hoofdpijn.